Hvad vi tilbyder

Træfældning

 

Vi udfører alle former for fældning. Er dit træ til fare eller gene for omgivelserne, så lad os udføre fældningen. Vanskelige træer eller stormfald kræver erfaring, præcision og professionel udførelse.

 

Du kan vælge at beholde træet eller lade os være behjælpelige med at fjerne det. Hvis du ønsker det afslutter vi gerne opgaven med en rodfræsning.

Beskæring

 

Vi beskærer både træer, buske og planter. Beskæringstidspunktet er afhængig af den enkelte sort.

 

Hver art har sit individuelle beskærings-tidspunkt. Træer kan beskæres hele året og beskæringstidspunkter baseres derfor på flere forskellige hensyn. Det anbefales at beskære om sommeren, når træerne er biologisk aktive og hurtigt kan reagere på indgrebet.

Uforpligtende tilbud

 

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din opgave, er du meget vedkommende kontakte os pr. telefon på 22 63 17 72.

 

Det er altid svært at sætte pris på noget man ikke har beset, derfor står vi naturligvis også til rådighed, hvis du ønsker et uforpligtende personligt møde.

 

Læs mere >

Grenknusning

 

Grenknusning er en optimal og kosteffektiv metode til genetablering af arealer efter skovning eller hvor der er tale om at fjerne uønsket bevoksning.

 

Træet knuses i en rotor som smadrer rødder og bevoksning til flis og området fremstår efterfølgende klar til anvendelse.

Rodfræsning

 

Vores rodfræser kræver blot en indgang på 89 cm. Vi klarer alle stubbe/rødder, og efterlader en pæn bunke flis, som med tiden omdannes til jord.

 

Vi fræser altid 25 cm under overfladen, så der nemt kan plantes græs, og efterlader kun et hul på størrelse med roden, og giver gerne et samlet tilbud ved træfældning eller et tilbud på en eller flere eksisterende stubbe.

Flishugning

 

Flishugning er en let og billig måde at fjerne grenaffald. Træflisen kan anvendes som bundække i bede eller til jordforbedrring.

 

Overskydende flis i store mængder sælges til varmeværker.

Beplantning

 

Beplantning vores erfarne personale udfører træplantning og tilfører den fornødne jordforbedring hvis nødvendigt, for at sikre træerne den bedste start.

 

Træer leveres i alle størrelser og arter, og vi løser alle opgaver uanset størrelse og omfang. Fra den parcelhushaven til større offentlige beplantningsprojekter.

Hegn

 

Vi laver alle typer hegn. Raftehegn som er typisk for parcel huse, eller måske et naturhegn, som skal holde vildtet indenfor et afgrænset område.

 

Udvalget er stort og kun fantasien sætter grænser. Så giv os et ring hvis du planlægger nyt hegn, og lad os i fælleskab finde den rigtige løsning for dig.

Topkapning

 

Er dit træ groet for tæt på en ledning eller blevet for stort til fældning på traditionel vis, er topkapning ofte den rigtige løsning.

 

Vi kravler hurtigt op i toppen og skærer grenene ned, bid for bid evt. ved nedfiring af de enkelte stykker, således at træ og omgivelser beskyttes mod skader. Teknikken anvendes desuden ved beskæring af større træer.

Den Lille Skovmand ApS

 

CVR: 32 84 08 84

Ravnevej 23, 2970 Hørsholm

E-mail: cg@denlilleskovmand.dk

Telefon: 22 63 17 72

Facebook

 

Følg os på facebook hvor vi løbende viser eksempler på vores arbejde.

 

Følg os >

Den Lille Skovmand ApS er medlem af

Dansk Skoventreprenør Forening

 

Den Lille Skovmand ApS er medlem af

Dansk Træpleje Forening

 

Den Lille Skovmand ApS er medlem af

International Society of Aboriculture

Den Lille Skovmand ApS er medlem af

Danske Maskinstationer og Entreprenører